Konsulttjänster
Trots att ADDBIT är ett ungt företag så har medarbetarna lång erfarenhet från konsultverksamhet i allt från stora konsultjättar, såsom Cap Gemini Ernst & Young, till små bolag med inriktning på spetskompetens.

  • ADDBITs profil har en stark teknikprägel, vilket avspeglar sig i våra specialområden systemutveckling och systemintegration. Programspråket JAVA är en hörnsten i den grund som ADDBIT står på. Andra viktiga stenar är C/C++, XML/XSL, HTML och SQL.
  • Vår andra hörnsten är LINUX. Allt fler börjar upptäcka operativsystemet som är mycket stabilt, driftsäkert och inte minst skalbart. ADDBIT satsar medvetet på att bygga programvaror kring produkter med öppen källkod eftersom det ger oss en bättre kontroll över slutresultatet.
  • Som nummer tre bland våra hörnstenar kommer handdatorer. ADDBIT har byggt system för orderläggning via handdatorer direkt in till säljarens affärssystem. Enkelt och snabbt är nyckelorden vid mobil användning av handdatorer och i vårt fall behövs bara två knapptryckningar - en för att scanna in artikeln och en för att skicka iväg ordern. Mer om handdatorsystem.
  • Fjärde och sista hörnstenen i ADDBITs verksamhet är det vi kallar "från ax till limpa". Det är ett uttryck som säkert känns igen och något vi gärna förknippas med. ADDBIT erbjuder helhetslösningar - allt från analys/förstudie till drift, support och underhåll.

Handdatorsystem
Förutom att ADDBIT erbjuder konsulttjänster kring utveckling av handdatorsystem, så säljer vi också ett egenutvecklat produktpaket. Produktpaketet innehåller all hård- och mjukvara som behövs för ett fungerande orderläggningssystem.

Till detta paket finns ett antal tillval, t ex integration med affärssystem, integration med webshop, anpassning av gränssnittet i handdator och på webben.

För ytterligare information eller offertförfrågan är ni välkommen att kontakta oss.


© 2003 ADDBIT, All Rights Reserved.